گل‌کلم پفی
گل‌کلم پفیگل‌کلم پفی
گل کلم پفی

گل‌کلم پفی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟

گل‌کلم پفی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

خوردن گل‌کلم، به صورت خام، باب میلِ خیلی‌ها نیست؛ ولی با طرز پختی ساده و سریع، می‌شه پیش‌غذا یا کنارغذایی خوشمزه با بافتی تُرد از گل‌کلم آماده کرد. این مزه رو بچشین و ببینین گل‌کلمِ پُف‌کرده چه تلاشی کرده تا رضایت شما رو به دست بیاره. تازه، گل‌کلم برای کاهش دردهای مفصلی، به‌خصوص کاهش ناراحتی‌های ناشی از بیماری آرتروز مفیده.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه گل کلم پفی

تخم مرغ

2 عدد متوسط

سرکه

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

3 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

گل کلم

1 عدد کوچک

شیرگاو

یک و نیم قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1

کلم را به اندازه های متوسط گل گل کنید و آن ها را بشویید.

مرحله 2

در یک کاسه، آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل و شیر را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 1

در قابلمه مقداری آب، نمک و سرکه بریزید و گل کلم ها را در آن بپزید. (گل کلم سریع می پزد، حواستان باشد که له نشود.)

مرحله 2

پس از این که کلم ها پختند آن ها را در صافی بریزید و با کمی آب سرد بشویید تا خنک شوند.

مرحله 3

در قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید، به اندازه ای که گل کلم ها در آن شناور شوند. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا روغن آن داغ شود.

مرحله 4

گل کلم ها را در مواد تخم مرغی بغلتانید و آن ها را در روغن داغ سرخ کنید. پس از بیرون آوردن گل کلم ها از روغن بهتر است آن ها را در صافی بگذارید تا روغنشان بچکد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

bdfbd

مهدی 0993 خاوری 0993۱۷ بهمن ۱۴۰۲

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها