![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cauliflower-puffs/cauliflower_puffs_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cauliflower-puffs/cauliflower_puffs_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه گل کلم پفی
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 عدد کوچک
یک و نیم قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
آماده سازی
مرحله 1
کلم را به اندازه های متوسط گل گل کنید و آن ها را بشویید.
مرحله 2
در یک کاسه، آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل و شیر را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله 1
در قابلمه مقداری آب، نمک و سرکه بریزید و گل کلم ها را در آن بپزید. (گل کلم سریع می پزد، حواستان باشد که له نشود.)
مرحله 2
پس از این که کلم ها پختند آن ها را در صافی بریزید و با کمی آب سرد بشویید تا خنک شوند.
مرحله 3
در قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید، به اندازه ای که گل کلم ها در آن شناور شوند. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا روغن آن داغ شود.
مرحله 4
گل کلم ها را در مواد تخم مرغی بغلتانید و آن ها را در روغن داغ سرخ کنید. پس از بیرون آوردن گل کلم ها از روغن بهتر است آن ها را در صافی بگذارید تا روغنشان بچکد.
bdfbd
مهدی 0993 خاوری 0993۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟