خمیر پیتزا (ضخیم)
خمیر پیتزا (ضخیم)
5
معرفی
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خمیر پیتزا (ضخیم)
برای 2 نفرمواد اولیه خمیر پیتزا (ضخیم)
خمیر مایه (فوری)
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
شیرگاو (ولرم)
1 پیمانه
آرد سفید
400 گرم
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
1 عدد متوسط
شکر
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا (ضخیم)
مرحله 1
آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در ظرف دیگری تخممرغ، شیر (یا آب)، خمیرمایه، نمک، شکر و روغن را خوب مخلوط کنید؛ سپس آرد را آرام آرام اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر وسط ظرف جمع شود و آنقدر ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بهدست آید.
- اگر در هنگام ورز دادن، خمیر مدام به ظرف و دستانتان میچسبد کمی آرد اضافه کنید تا این حالت از بین برود و خمیر به چسبندگی و شکل منسجم خود برسد.
مرحله 3
حالا خمیر را چانه بگیرید و در ظرفی بگذارید. روی خمیر کمی روغن بمالید و سلفون بکشید. ظرف را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.
نکتهها
- در صورتی که از سالم بودن خمیر مایه خود مطمئن نیستید مقداری از آن را در کمی اب ولرم حل کنید و 10 دقیقه استراحت دهید اگر پف کرد سالم است و می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
- در صورتی که برای درست کردن خمیر شیر در دسترس ندارید می توانید به همان میزان از آب ولرم استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟