food cover
خمیر پیتزا (ضخیم)

خمیر پیتزا (ضخیم)

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟

خمیر پیتزا (ضخیم)

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

با خمیر پیتزای ضخیم، پیتزایی سیرکننده‌تر خواهید داشت.عاشقان نان پیتزا قطعا خمیر ضخیم رو انتخاب می‌کنند. با ضخامت خمیر به پیتزاهای آمریکایی نزدیک‌تر می‌شین. حالا خمیری درست کنین که با دست‌های خودتون، اون رو ورز می‌دین و سالم‌تر از انواع مشابه صنعتی‌ش هست. خوش باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه خمیر پیتزا (ضخیم)

خمیر مایه (فوری)

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو (ولرم)

1 پیمانه

آرد سفید

400 گرم

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

شکر

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله 1

آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر (یا آب)، خمیر‌مایه، نمک، شکر و روغن را خوب مخلوط کنید؛ سپس آرد را آرام آرام اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر وسط ظرف جمع شود و آنقدر ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی به‌دست آید.

  • اگر در هنگام ورز دادن، خمیر  مدام به ظرف و دستانتان می‌چسبد کمی آرد اضافه کنید تا این حالت از بین برود و خمیر به چسبندگی و شکل منسجم خود برسد. 

مرحله 3

حالا خمیر را چانه بگیرید و در ظرفی بگذارید. روی خمیر کمی روغن بمالید  و سلفون بکشید. ظرف را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

نکته‌ها

  1. در صورتی که از سالم بودن خمیر مایه خود مطمئن نیستید مقداری از آن را در کمی اب ولرم حل کنید و 10 دقیقه استراحت دهید اگر پف کرد سالم است و می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
  2. در صورتی که برای درست کردن خمیر شیر در دسترس ندارید می توانید  به همان میزان از آب ولرم استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها