توله سرخ‌شده
توله سرخ‌شدهتوله سرخ‌شده
توله سرخ‌شده

توله سرخ‌شده

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
سطح مهارت
کم
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟

توله سرخ‌شده

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

در گویش محلیِ مناطق جنوبی‌تر ایران به گیاه پنیرک، «توله» می‌گن. توله توی زمستون رشد می‌کنه و به‌شدت خاصیت دارویی داره. حالا ببین توله کنار ناردونه چی بشه! این غذا نسبتاً ترش اما خوش‌طعمه و کاملاَ باب میل گیاهخوارهاس. ضد سرفه‌ و مرهم سینه و یار غاره برای زمان‌های سرماخوردگی.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه توله سرخ‌شده

ناردونه (ترش)

نصف پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سبزی توله

250 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. سبزی توله را پاک کرده، بشویید، سپس خرد کنید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا توله‌ها را با مقداری آب (درحدی که روی سبزی را بگیرد) در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و کم‌آب شود.

مرحله 2

در حین پختن سبزی، پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت دهید.

مرحله 3

زردچوبه، نمک، فلفل و ناردونه را به ماهیتابه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید بعدبه توله‌ها اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله کم بپزد تا آب سبی کاملا کشیده شده و با روغن پیاز تا حدی سرخ شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها