![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tomato-and-aubergine-stew/tomato_and_aubergine_stew_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tomato-and-aubergine-stew/tomato_and_aubergine_stew_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
در تابه روغن بریزید تا داغ شود، بعد بادمجانها را سرخ کنید و از تابه بیرون بیاورید.
مرحله 2
در همان تابه یا تابه دیگری رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی اش گرفتهشود. حالا نمک، فلفل و زردچوبه و بعد آبغوره و آب را اضافه کنید. درنهایت گوجه و بادمجان را بچینید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید گوجه روی حرارت ملایم بپزد و نرم شود و سس خورش هم به غلظت دلخواه تان برسد.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات، آبغوره و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟