![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/katogh-maahi/katogh_maahi_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/katogh-maahi/katogh_maahi_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
یکچهارم پیمانه
3 عدد متوسط
به میزان لازم
1 عدد متوسط
50 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
100 گرم
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
آمادهسازی
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا ماهی را در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود. به پیاز زردچوبه بزنید و سرخ کنید تا طلایی شود. بعد سیر را در آن تفت دهید. وقتی عطر سیر بلند شد سبزی را اضافه کنید و تفت دهید تا آبِ سبزی کشیده شده، سرخ شود.
مرحله 3
حالا رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامیاش گرفتهشود. گوجه را هم اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آبِ گوجه کشیده شد، ادویه ماهی، ماهی سرخشده، عصاره تمرهندی، نمک و فلفل را اضافه کنید. کمی آب در غذا بریزید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم جابیفتد.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- در هنگام سرخکردن سبزی دقت کنید سبزیسیاه نشود.
- میزان تمرهندی را بنابرذائقه خود میتوانید کم یا زیاد کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟