![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ghaliye-torsh/ghaliye_torsh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ghaliye-torsh/ghaliye_torsh_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
250 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
یکچهارم پیمانه
آماده سازی
مرحله 1
روش اول پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید و گوشت را در آن تفت دهید. حالا به گوشت فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود؛ سپس به غذا آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
در این فاصله سیبزمینی درسته را بههمراه کمی نمک و آب در یک قابلمه دیگر بپزید. پس از پختن سیبزمینی آن را از آب در آورید تا خنک شود، سپس پوست آنها را بگیرید و رنده کنید.
مرحله 3
پس از پخت گوشت، سیبزمینی رنده شده را در قابلمه خورش بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 4
در یک کاسه رب انار و آب انار را مخلوط کنید و بههمراه نمک در قابلمه خورش بریزید. اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بجوشد تا روغن پس دهد و جا بیفتد. (اگر ادویه خورشی در مراحل قبل نریختید، آن را در همین مرحله اضافه کنید.)
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا پیازهای نگینی خرد شده را در روغن داغ تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
مرحله 2
گوشت را به پیازها بیفزایید و با هم تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پیازها طلایی شوند.
مرحله 3
در ادامه زردچوبه، فلفل و ادویه خورشتی را در قابلمه بریزید و با گوشت و پیاز مخلوط کنید.
مرحله 4
مقداری آب گرم به گوشت اضافه کنید، شعله گاز را زیاد کنید تا به جوش آید.
مرحله 5
در این فاصله سیبزمینی درسته را بههمراه کمی نمک و آب در یک قابلمه دیگر بپزید.
مرحله 6
پس از پختن سیبزمینیها آنها را از آب در آورید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را بگیرید و رنده کنید.
مرحله 7
پس از پخت گوشت، سیبزمینی رنده شده را در قابلمه خورش بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 8
در یک کاسه رب انار و آب انار را مخلوط کنید و همراه نمک در قابلمه خورش بریزید. اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بجوشد تا روغن پس دهد و جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟