![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/atlantic-pistachio-aash/atlantic_pistachio_aash_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/atlantic-pistachio-aash/atlantic_pistachio_aash_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
6 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 عدد بزرگ
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
آماده سازی
مرحله 1
طرز تهیه شیرابه بنه
مرحله 1
بنه (آسیاب شده و بو داده) را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد (بهتر است درِ ظرف را بگذارید).
مرحله 2
حالا مواد را از صافی ریز عبور دهید تا پوستههای سخت آن جدا شوند. (بهتر است یکبار دیگر هم این کار را انجام دهید تا شیرابهای صاف بهدست آید.)
- در صورتی که بنه آسیاب نشده داشتید، آنها را در تابه بریزید و بو دهید (یعنی بدون روغن در یک تابه خشک حرارت دهید تا روغن بنه فعال شود). بعد از خنک شدن بنه، آن را بکوبید یا آسیاب کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
آب بنه را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و برنج را داخل آن بریزید و اجازه دهید کاملا نرم شود و وا برود.
- البته میتوانید برنج را جداگانه بپزید و وقتی وا رفت و خوب نرم شد، آب بنه را بههمراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- در برخی مناطق در این آش ربانار هم میریزند.
مرحله 2
حالا پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید، بعد آن را داخل قابلمه آش بریزید.
- میتوانید کمی از پیاز سرخشده را برای تزیین آش نگه دارید.
مرحله 3
پس از 5 دقیقه جوشیدن مواد، آش آماده سرو است.
- آش بنه بسیار رقیق است.
- در صورت تمایل پیاز داغ تزیینی تهیه کنید و روی آش بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟