یتیمچه
یتیمچهیتیمچه
یتیمچه

یتیمچه

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟

یتیمچه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

یتیمچه اصفهانی رو میشه، یه ترکیب ساده اما بسیار خلاقانه از گوجه و بادمجون معرفی کرد، که با اضافه شدن مقداری ادویه میتونی خیلیا رو با طعم و مزه خودش متعجب کنه.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه یتیمچه

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

بادمجان

2 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. بادمجان، گوجه و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
  2. حالا بادمجان را مکعبی و گوجه و پیاز را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

در ظرفی مناسب روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و تفت دهید. حالا بادمجان را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2

گوجه را به بادمجان اضافه کنید و تفت دهید، کمی آب بریزید و درب ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بادمجان و گوجه بپزند و آب غذا کم شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. اگر گوجه آبدار است یا آن را رنده کرده اید و آب انداخته، بهتر است اجازه دهید بادمجان با آب گوجه بپزد؛ اما در صورتی که گوجه آبدار نباشد و آب غذا برای پخت گوجه و بادمجان خیلی کم باشد، به آن کمی آب اضافه کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها