![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/yatimcheh/yatimcheh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/yatimcheh/yatimcheh_t_hese_tazegi.jpg)
35 دقیقه
یتیمچه
متعادل
3.5
مواد اولیه یتیمچه
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 عدد متوسط
2 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
- بادمجان، گوجه و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
- حالا بادمجان را مکعبی و گوجه و پیاز را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در ظرفی مناسب روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و تفت دهید. حالا بادمجان را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
گوجه را به بادمجان اضافه کنید و تفت دهید، کمی آب بریزید و درب ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بادمجان و گوجه بپزند و آب غذا کم شود.
نوش جان!
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- اگر گوجه آبدار است یا آن را رنده کرده اید و آب انداخته، بهتر است اجازه دهید بادمجان با آب گوجه بپزد؛ اما در صورتی که گوجه آبدار نباشد و آب غذا برای پخت گوجه و بادمجان خیلی کم باشد، به آن کمی آب اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟