slider image
slider image
استامبولی
استامبولیاستامبولی
استامبولی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-دم کردن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اسپانیا-ایران

این دستور را درست کردی؟


استامبولی

4.785714

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه استامبولی

برای 2 نفر

گوجه فرنگی

4 عدد متوسط

نمک

یک و نیم قاشق مرباخوری

برنج

2 پیمانه

آب

4 پیمانه

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

طرز تهیه استامبولی

آماده‌سازی

مرحله 1

برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).

  • بهتر است برنج شسته‌شده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.

مرحله 2

  1. پیاز، سیب‌زمینی و گوجه را خوب بشویید.
  2. پیاز و سیب‌زمینی را پوست بگیرید.
  3. پیاز و گوجه را نگینی و سیب‌زمینی را مکعبی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و بلوری شود. گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا آب بیندازد و نرم شود.

مرحله 2

وقتی آبِ گوجه کشیده شد، رب گوجه را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته‌شود. بعد نمک، فلفل و زردچوبه زده،هم‌بزنید. سیب‌زمینی را هم بریزید و کمی تفت دهید. در پایان برنج را با آبش اضافه کنید.

مرحله 3

حرارت را زیاد کنید تا هم‌زمان با پخت، آبش هم بخار شود. وقتی آبِ برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید، مخلوط را از دیواره‌ها به‌سمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج دَم بکشد.

نکته‌ها

  1. میزان ادویه‌جات، روغن و نمک، به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  2. برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. پختِ برنج بدون خیساندن، بسته به نوع برنج، ممکن است زمانِ مغزپخت شدن آن را افزایش دهد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها