![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/spanish-rice/spanish_rice_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/spanish-rice/spanish_rice_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
4 عدد متوسط
یک و نیم قاشق مرباخوری
2 پیمانه
4 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
مرحله 2
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و بلوری شود. گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا آب بیندازد و نرم شود.
مرحله 2
وقتی آبِ گوجه کشیده شد، رب گوجه را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفتهشود. بعد نمک، فلفل و زردچوبه زده،همبزنید. سیبزمینی را هم بریزید و کمی تفت دهید. در پایان برنج را با آبش اضافه کنید.
مرحله 3
حرارت را زیاد کنید تا همزمان با پخت، آبش هم بخار شود. وقتی آبِ برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید، مخلوط را از دیوارهها بهسمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج دَم بکشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟