slider image
slider image
سالاد بادمجان
سالاد بادمجانسالاد بادمجان
سالاد بادمجان
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سالاد بادمجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد بادمجان

برای 2 نفر

فلفل قرمز (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

بادمجان

3 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد کوچک

طرز تهیه سالاد بادمجان

مرحله 1

بادمجان‌ها را خوب بشویید، با چاقو یا چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. روی شعله گازکبابی کنید تا به طور کامل بپزند، بعد آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 2

در این فاصله پیاز و گوجه را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید.

مرحله 3

بادمجان‌ها را پوست گرفته و ساطوری خرد کنید.

مرحله 4

فلفل‌سبز را خرد کرده، آبِ لیمو را بگیرید و آن‌ها با نمک و فلفل قرمز یا سیاه روی بادمجان‌ها بریزید، بعد آن‌ها را مخلوط کنید. گوجه، پیاز و سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت چند زیتون را حلقه‌ای برش بزنید و سالاد را تزئین کنید. (در صورتی که به فلفل‌سبز علاقه ندارید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها