slider image
slider image
کاپ کیک نارگیل شکلاتی
کاپ کیک نارگیل شکلاتیکاپ کیک نارگیل شکلاتی
کاپ کیک نارگیل شکلاتی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیای جنوب شرقی-آمریکا

این دستور را درست کردی؟


کاپ کیک نارگیل شکلاتی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی

برای 4 نفر

شکر (پودرشده یا پودر قند)

1 پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

3 عدد متوسط

روغن مایع

سه‌چهارم پیمانه

آرد سفید

2 پیمانه

شیرگاو

1 پیمانه

پودر نارگیل

1 پیمانه

پودر کاکائو

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک نارگیل شکلاتی

مغزی داخل کاپ کیک

مرحله 1

ابتدا توپک‌های نارگیلی را آماده کنید؛ برای این منظور اول سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا حسابی پف کنند، سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید. بعد پودر نارگیل را بریزید و هم بزنید تا مواد حالت خمیری پیدا کنند. حالا دست‌های خود را کمی چرب کنید و از مواد بردارید و گلوله‌هایی به اندازه گردو درست کنید (اگر مواد فرم نگرفت کمی پودر نارگیل اضافه کنید). درپایان گلوله‌ها را داخل سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا توپک‌ها خودشان را بگیرند.

کاپ کیک

مرحله 1

آرد سفید، بیکینگ پودر و پودر کاکائو  را به ترتیب در ظرفی الک کنید (این ترکیب باید سه بار الک شود) و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر تا جایی هم بزنید که حجیم و کرم رنگ شود. روغن و شیر را اضافه کنید و پس از اینکه کمی مخلوط کردید موادی که از قبل 3 بار الک کردید را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 2

در این مرحله کپسول‌های مقوایی را داخل سینی فر بچینید، سپس کمی از مواد کیک را داخل کپسول‌ها بریزید، توپک نارگیلی وسط آن بگذارید و دوباره از مواد داخل کپسول بریزید (توجه داشته باشید که کپسول را خیلی پر نکنید یعنی کپسول‌ها سر خالی باشند).

مرحله 3

حالا سینی حاوی کپسول‌ها را به مدت 20 الی 25 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.

  • برای اطمینان از پخت می‌توانید از تست سیخ چوبی که در نکات آمده است، استفاده کنید. 

نکته‌ها

نکات
  1. پیمانه استفاده شده برای اندازه‌گیری مواد، همان لیوان فرانسوی دسته‌دار  است.
  2. مواد اولیه را آماده کنید و روی میز کار بگذارید تا مواد به دمای محیط برسند.
  3. در همه کیک‌ها آرد مورد استفاده، آرد سفید شیرینی‌پزی و یا همان آرد 000 (سه صفر) می باشد.
  4. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر 3 بار الک کنید تا هوای داخل آرد گرفته و آرد سبک شود و کیک بافتی نرم و لطیف پیدا کند.
  5. در زمان مخلوط کردن مواد، نباید آرد را زیاد با همزن هم بزنید زیرا باعث می‌شود پف کیک بخوابد؛ لذا تنها به مخلوط شدن مواد با یکدیگر اکتفا کنید.  
  6. پس از ریختن مواد در قالب می‌بایست چند بار کف قالب را زمین بزنید تا هوای اضافی مابین مواد خارج شود.
  7. فر باید از قبل (حدود 15 دقیقه) گرم شده باشد و از هنگام قراردادن قالب در فر تا 20 دقیقه نباید در فر باز شود زیرا پف کیک می‌خوابد؛ علاوه براین قالب همیشه باید در طبقه وسط فر قرار گیرد.
  8. اگر از فر مبله برای پخت کیک استفاده می‌کنید همان‌طور که گفته شد فر را از قبل گرم  و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  9. چنانچه از فر توکار (برقی/ گازی) استفاده می‌کنید، دما را در 160 درجه سانتی‌گراد با حرارت از پایین و با فن کانوِکشن تنظیم کنید. لازم به ذکر است که فر توکار هم باید همانند فر مبله از قبل گرم شده باشد. 
  10. روغن جداکننده برای چرب کردن قالب: میزان مساوی از آرد و روغن جامد را باهم ترکیب کنید (بطور مثال 10 گرم آرد + 10 گرم روغن جامد) و با برس به کف و دیواره‌های قالب بزنید؛ اگر از مخلوط آرد و روغن اضافه ماند، می‌توانید آن را در یخچال نگه دارید و برای کیک‌های بعدی‌تان استفاده کنید. این روش برای قالب‌های میان‌تهی بسیار مفید است. یا اینکه می‌توانید قالب را چرب، سپس آرد پاشی کنید و بعد از ریختن اضافات آرد به خارج از قالب، مواد کیک را داخل قالب بریزید. درصورتی‌که تمایلی به دو روش بالا ندارید می‌توانید قالب را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید.  
  11. به دلیل تنوع بالای قالب‌ها چه از نظر نوع و چه از نظر سایز شما می‌توانید بسته به سلیقه‌تان از هر قالبی استفاده کنید. به طور کلی نسبت مواد کیک و قالب از یک‌سوم تا دوسوم حجم قالب می تواند متغیر باشد (از یک‌سوم کمتر و از دوسوم بیشتر نباشد)؛ چرا که اگر میزان مواد از یک‌سوم حجم قالب کمتر باشد موجب سوختن و خشکی کیک و اگر از دوسوم بیشتر باشد موجب سرریز شدن مواد به بیرون از قالب می‌شود و اما پیشنهاد حس تازگی برای کیک‌های 3 تخم‌مرغی قالب 15 با ارتفاع 10 و یا اگر مایلید کیک کم‌ارتفاع‌تری داشته باشید استفاده از قالب 20 توصیه می شود.  
  12. برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک شما می‌توانید از سیخ چوبی جهت تست استفاده کنید. طریقه تست به این صورت است که یک سیخ چوبی را وارد مرکز کیک کنید چنانچه پس از بیرون آوردن سیخ تمیز بود و مواد کیک به اطراف آن نچسبیده بود یعنی کیک شما به‌خوبی پخته است در غیر این صورت نیاز به زمان پخت بیشتری دارد.
  13. به‌منظور طلایی شدن سطح کیک چنانچه از فر برقی استفاده می‌کنید همزمان با پخت کیک سطح آن نیز طلایی می شود اما در اکثر فرهای گازی نیاز است که بعد از پخت کیک، گریل فر را روشن کرده و به محض مشاهده طلایی شدن سطح کیک، آن را خاموش کنید (این امر بین 1 الی 3 دقیقه زمان می‌برد بنابراین در زمان روشن‌کردن گریل مراقب باشید که کیک نسوزد).

سلام برای مواد توپکی چند عدد تخم مرغ و برای کیک چند عدد

niloofar hosseini۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها