![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/coconut-filled-cupcake/coconut_filled_cupcake_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/coconut-filled-cupcake/coconut_filled_cupcake_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً شیرین
1 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
نصف قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
سهچهارم پیمانه
2 پیمانه
1 پیمانه
1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
مغزی داخل کاپ کیک
مرحله 1
ابتدا توپکهای نارگیلی را آماده کنید؛ برای این منظور اول سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا حسابی پف کنند، سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید. بعد پودر نارگیل را بریزید و هم بزنید تا مواد حالت خمیری پیدا کنند. حالا دستهای خود را کمی چرب کنید و از مواد بردارید و گلولههایی به اندازه گردو درست کنید (اگر مواد فرم نگرفت کمی پودر نارگیل اضافه کنید). درپایان گلولهها را داخل سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا توپکها خودشان را بگیرند.
کاپ کیک
مرحله 1
آرد سفید، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به ترتیب در ظرفی الک کنید (این ترکیب باید سه بار الک شود) و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر تخممرغها را با وانیل و شکر تا جایی هم بزنید که حجیم و کرم رنگ شود. روغن و شیر را اضافه کنید و پس از اینکه کمی مخلوط کردید موادی که از قبل 3 بار الک کردید را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 2
در این مرحله کپسولهای مقوایی را داخل سینی فر بچینید، سپس کمی از مواد کیک را داخل کپسولها بریزید، توپک نارگیلی وسط آن بگذارید و دوباره از مواد داخل کپسول بریزید (توجه داشته باشید که کپسول را خیلی پر نکنید یعنی کپسولها سر خالی باشند).
مرحله 3
حالا سینی حاوی کپسولها را به مدت 20 الی 25 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.
سلام برای مواد توپکی چند عدد تخم مرغ و برای کیک چند عدد
niloofar hosseini۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟