slider image
slider image
کاپ کیک نسکافه
کاپ کیک نسکافهکاپ کیک نسکافه
کاپ کیک نسکافه
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا-آلمان

این دستور را درست کردی؟


کاپ کیک نسکافه

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاپ کیک نسکافه

برای 4 نفر

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آرد سفید

1 پیمانه

شکر

نصف پیمانه

پودر نسکافه

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

شیرگاو (ولرم)

نصف پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک نسکافه

مرحله 1

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

  • چنانچه از فر مبله استفاده می کنید دما را روی 180 درجه سانتی گراد و قالب را در طبقه وسط فر  قرار دهید. 
    • اگر از فر برقی (مایکروفر و سولاردوم) استفاده می کنید آن را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را روی سه پایه کوتاه قرار دهید.
  • اگر از قالب های فلزی کاپ کیک استفاده می کنید، داخلش کاغذ مخصوص (کپسول کاپ کیک) قرار دهید و اگر از قالب های ضخیم مقوایی استفاده می کنید نیازی به کپسول نیست.

مرحله 2

تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کش دار و حجیم شود، سپس روغن را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله 3

نسکافه را در شیر گرم حل کنید، سپس نیمی از شیر نسکافه را به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید. بعد نیمی از آرد و بیکینگ پودر را که 3 بار الک کرده اید اضافه و با دور کند همزن مخلوط کنید. در ادامه باقیمانده شیر نسکافه و آرد را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.

  •  می توانید جایگزین نسکافه از 1 بسته کافی میکس، قهوه یا پودر کاکائو استفاده کنید. 
  • البته می توانید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید.

مرحله 4

مواد کیک را داخل قالب بریزید. توجه داشته باشید که بیشتر از سه چهارم قالب را پر نکنید. قالب را برای مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیک بپزد.

مرحله 5

برای تزیین این کیک می توانید از کرم پنیری یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.

  • برای درست کردن کرم پنیری مقدار مساوی خامه صبحانه و پنیر خامه ای و کمی وانیل را مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری پودر قند نیز اضافه کنید.
  • اگر می خواهید کرمتان نسکافه ای باشد همراه با پودر قند کمی پودر نسکافه نیز اضافه کنید.

نکته‌ها

نکات

برای موفقیت در پخت کیک، تنها داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست! عوامل بسیاری در این فرآیند تاثیر گذارند که ما گزیده ای از نکات لازم و طلایی آن را با شما درمیان می گذاریم.

  1. پیمانه استفاده شده برای اندازه‌گیری مواد، همان لیوان فرانسوی دسته‌دار  است.
  2. مواد اولیه را آماده کنید و روی میز کار بگذارید تا مواد به دمای محیط برسند.
  3. در همه کیک‌ها آرد مورد استفاده، آرد سفید شیرینی‌پزی و یا همان آرد 000 (سه صفر) می باشد.
  4. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر 3 بار الک کنید تا هوای داخل آرد گرفته و آرد سبک شود و کیک بافتی نرم و لطیف پیدا کند.
  5. در زمان مخلوط کردن مواد، نباید آرد را زیاد با همزن هم بزنید زیرا باعث می‌شود پف کیک بخوابد؛ لذا تنها به مخلوط شدن مواد با یکدیگر اکتفا کنید.
  6.  پس از ریختن مواد در قالب می‌بایست چند بار کف قالب را زمین بزنید تا هوای اضافی مابین مواد خارج شود.
  7. فر باید از قبل حدود 15 دقیقه گرم شده باشد و از هنگام قراردادن قالب در فر تا 20 دقیقه نباید در فر باز شود زیرا پف کیک می‌خوابد؛ علاوه براین قالب همیشه باید در طبقه وسط فر قرار گیرد.
  8. اگر از فر مبله برای پخت کیک استفاده می‌کنید همان‌طور که گفته شد فر را از قبل گرم  و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  9. چنانچه از فر توکار (برقی/ گازی) استفاده می‌کنید، دما را در 160 درجه سانتی‌گراد با حرارت از پایین و با فن کانوِکشن تنظیم کنید.
    • لازم به ذکر است که فر توکار هم باید همانند فر مبله از قبل گرم شده باشد. 
  10. روغن جداکننده برای چرب کردن قالب: میزان مساوی از آرد و روغن جامد را باهم ترکیب کنید (بطور مثال 10 گرم آرد + 10 گرم روغن جامد) و با برس به کف و دیواره‌های قالب با بزنید؛ اگر از مخلوط آرد و روغن اضافه ماند، می‌توانید آن را در یخچال نگه دارید و برای کیک‌های بعدی‌تان استفاده کنید. این روش برای قالب‌های میان‌تهی بسیار مفید است. یا اینکه می‌توانید قالب را چرب، سپس آرد پاشی کنید و بعد از ریختن اضافات آرد به خارج از قالب، مواد کیک را داخل قالب بریزید. درصورتی‌که تمایلی به دو روش بالا ندارید می‌توانید قالب را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید.
  11.  به دلیل تنوع بالای قالب‌ها چه از نظر نوع و چه از نظر سایز شما می‌توانید بسته به سلیقه‌تان از هر قالبی استفاده کنید. به طور کلی نسبت مواد کیک و قالب از یک‌سوم تا دوسوم حجم قالب می تواند متغیر باشد (از یک‌سوم کمتر و از دوسوم بیشتر نباشد)؛ چرا که اگر میزان مواد از یک‌سوم حجم قالب کمتر باشد موجب سوختن و خشکی کیک و اگر از دوسوم بیشتر باشد موجب سرریز شدن مواد به بیرون از قالب می‌شود و اما پیشنهاد حس تازگی برای کیک‌های 3 تخم‌مرغی قالب 15 با ارتفاع 10 و یا اگر مایلید کیک کم‌ارتفاع‌تری داشته باشید استفاده از قالب 20 توصیه می شود.
  12.  برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک شما می‌توانید از سیخ چوبی جهت تست استفاده کنید. طریقه تست به این صورت است که یک سیخ چوبی را وارد مرکز کیک کنید چنانچه پس از بیرون آوردن سیخ تمیز بود و مواد کیک به اطراف آن نچسبیده بود یعنی کیک شما به‌خوبی پخته است در غیر این صورت نیاز به زمان پخت بیشتری دارد.
  13. به‌منظور طلایی شدن سطح کیک چنانچه از فر برقی استفاده می‌کنید همزمان با پخت کیک سطح آن نیز طلایی می شود اما در اکثر فرهای گازی نیاز است که بعد از پخت کیک، گریل فر را روشن کرده و به محض مشاهده طلایی شدن سطح کیک، آن را خاموش کنید (این امر بین 1 الی 3 دقیقه زمان می‌برد بنابراین در زمان روشن‌کردن گریل مراقب باشید که کیک نسوزد).

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها