![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/olivier-salad/olivier_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/olivier-salad/olivier_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
برای سالاد
200 گرم
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
برای چاشنی
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
مرحله 1
کلم را گل گل کنید و بشویید، بعد با نمک در آب جوش بریزید و اجازه دهید 4-5 دقیقه بپزد. حالا گل کلم های پخته را در آبکش بریزید.
مرحله 2
هویج را خلالی خرد کنید و در آب بپزید.
مرحله 3
لبو را بپزید و خرد کنید.
مرحله 4
لوبیاسبز را با کمی نمک در آب بریزید تا بپزد. وقتی لوبیا نرم شد با آب سرد آبکشی کنید.
مرحله 5
اجازه بدهید همه مواد پس از پخت کاملا خنک بشوند. (توجه داشته باشید که مواد را جدا جدا بپزید تا مزه ها قاطی نشوند.) پس از خنک شدن مواد را با هم مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و با تربچه ورقه شده تزیین کنید.
مرحله 6
برای تهیه چاشنی سالاد، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کنید و 10 دقیقه قبل از سرو به سالاد اضافه کنید و اجازه دهید مزهها به خورد هم بروند.
اگه به جای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنیم اشکال داره؟
محمد نادرخانی۳۰ دی ۱۳۴۸
رژبمی هست؟
علی رحیمی۳۰ دی ۱۳۴۸
uhg
شیرین سلیمی۳۰ دی ۱۳۴۸
سؤالی در مورد این دستور داری؟