slider image
slider image
سالاد آلزاس
سالاد آلزاسسالاد آلزاس
سالاد آلزاس
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


سالاد آلزاس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد آلزاس

برای 2 نفر

مواد اولیه سالاد آلزاس

سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

جعفری

2 قاشق غذاخوری

آبلیمو (یا سرکه سفید)

3 قاشق غذاخوری

خیارشور

2 عدد متوسط

لبو

1 عدد کوچک

نمک

به میزان لازم

سیب زمینی

300 گرم

فلفل سیاه

به میزان لازم

طرز تهیه سالاد آلزاس

مرحله 1

سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کنید و پوست بگیرید؛ سپس سیب‌زمینی‌ها را مکعبی خرد کنید.

  • اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها کاملا خنک شوند.

مرحله 2

سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و سیب زمینی‌ها را در آن بریزید؛ سپس سالاد را در یخچال بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها طعم سس را به خود بگیرند. (اگر سس شما با اضافه کردن آبلیمو همچنان بیش از اندازه غلیظ بود، کمی آب در آن بریزید.)

مرحله 3

خیارشور، لبو و تخم مرغ (زرده جدا و سفیده جدا) را با رنده درشت رنده کرده و جعفری را ساطوری خرد کنید.

مرحله 4

سیب‌زمینی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مخصوص سرو بریزید؛ سپس سالاد را با بقیه مواد که درشت رنده شده‌اند، تزئین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها