![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/alsace-salad/alsace_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/alsace-salad/alsace_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه سالاد آلزاس
3 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 عدد کوچک
به میزان لازم
300 گرم
به میزان لازم
مرحله 1
سیبزمینیها و تخممرغها را آبپز کنید و پوست بگیرید؛ سپس سیبزمینیها را مکعبی خرد کنید.
مرحله 2
سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و سیب زمینیها را در آن بریزید؛ سپس سالاد را در یخچال بگذارید تا سیبزمینیها طعم سس را به خود بگیرند. (اگر سس شما با اضافه کردن آبلیمو همچنان بیش از اندازه غلیظ بود، کمی آب در آن بریزید.)
مرحله 3
خیارشور، لبو و تخم مرغ (زرده جدا و سفیده جدا) را با رنده درشت رنده کرده و جعفری را ساطوری خرد کنید.
مرحله 4
سیبزمینیها را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مخصوص سرو بریزید؛ سپس سالاد را با بقیه مواد که درشت رنده شدهاند، تزئین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟