![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-and-egg-salad/potato_and_egg_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/potato-and-egg-salad/potato_and_egg_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
مرحله 1
سیبزمینی و تخممرغ را با مقداری آب بپزید، سپس آنها را پوست بگیرید و به شکل مورد نظرتان خرد کنید.
مرحله 2
شوید، جعفری، نعنا، پیاز و پیازچه را ساطوری ریز خرد کنید.
مرحله 3
فلفلسبز تند و زیتونهای بدون هسته را حلقهای برش بزنید.
مرحله 4
تمام مواد خرد شده را در ظرف بزرگی بریزید خوب مخلوطشان کنید، بعد روی آنها آبلیمو، نمک، فلفل قرمز یا سیاه و روغن زیتون بریزید و هم بزنید. (میتوانید آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و در کنار سالاد سرو کنید.)
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟