slider image
slider image
سالاد اسفناج گرم
سالاد اسفناج گرمسالاد اسفناج گرم
سالاد اسفناج گرم
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
آسیای مرکزی

این دستور را درست کردی؟


سالاد اسفناج گرم

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد اسفناج گرم

برای 2 نفر

اسفناج

500 گرم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سبز

2 عدد متوسط

کنجد (برای تزئین)

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن زیتون (یا روغن مایع)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد اسفناج گرم

آماده‌سازی

  1. اسفناج‌ها را پاک کرده، بشویید و ساطوری خرد کنید.
  2. پیاز و سیر را هم بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
  3. گوجه و فلفل سبز را خوب بشویید. درصورت تمایل گوجه را پوست بگیرید. بعد گوجه را ریز و فلفل سبز را نگینی خرد کنید.

تهیه سالاد

مرحله 1

یک قابلمه روی حرارت بسیار ملایم بگذارید، اسفناج‎ را در آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا اسفناج با آب خودش بپزد، بعد آن را کنار بگذارید. (نیازی به اضافه کردن آب نیست، فقط حرارت باید ملایم باشد.)

مرحله 2

یک تابه روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید. پیاز‌ها را در روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شوند. فلفل‌سبز و سیر را در پیاز‌ها بریزید و کمی‌ تفت دهید تا بوی سیر بلند شود، بعد گوجه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا گوجه‌ها آب بیندازند و بپزند.

مرحله 3

در این مرحله اسفناج را در تابه بریزید و با مواد هم بزنید. حالا آبلیمو (بهتر است آبلیموی تازه باشد)، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کلیه مواد را مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. درنهایت می‌توانید سالاد را با سیاه دانه یا کنجد تزئین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها