![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mexican-pasta-salad/mexican_pasta_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/mexican-pasta-salad/mexican_pasta_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
500 گرم
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
آمادهسازی
تهیه سالاد
مرحله 1
یک قابلمه روی حرارت بسیار ملایم بگذارید، اسفناج را در آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا اسفناج با آب خودش بپزد، بعد آن را کنار بگذارید. (نیازی به اضافه کردن آب نیست، فقط حرارت باید ملایم باشد.)
مرحله 2
یک تابه روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید. پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شوند. فلفلسبز و سیر را در پیازها بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود، بعد گوجهها را اضافه کنید و هم بزنید تا گوجهها آب بیندازند و بپزند.
مرحله 3
در این مرحله اسفناج را در تابه بریزید و با مواد هم بزنید. حالا آبلیمو (بهتر است آبلیموی تازه باشد)، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کلیه مواد را مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. درنهایت میتوانید سالاد را با سیاه دانه یا کنجد تزئین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟