![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/hesetazegi's-special-chicken-kebab/hesetazegi's_special_chicken_kebab_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/hesetazegi's-special-chicken-kebab/hesetazegi's_special_chicken_kebab_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
برای پاستا
2 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 عدد بزرگ
3 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
1 عدد کوچک
مرحله 1
پاستا را بههمراه روغن و نمک در آب جوش بپزید، تا خوب نرم شود، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 2
پیاز قرمز، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را خرد کرده و گوجه را نگینی کنید.
مرحله 3
برای تهیه سس این سالاد، ماست، آب لیمو، سبزی معطر ساطوری شده، روغن زیتون، سس مایونز، نمک، فلفل و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4
در نهایت پاستا، گوجه، پیاز، ذرت، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را مخلوط کنید و سس را به مواد بیفزایید؛ البته میتوانید سس را با مواد مخلوط نکنید و در کنار سالاد سرو کنید. نان ها را با قیچی مربعی برش بزنید و در روغن سرخ کنید. سالاد را با نان های سرخ شده تزئین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟