slider image
slider image
سالاد ماکارونی مکزیکی
سالاد ماکارونی مکزیکیسالاد ماکارونی مکزیکی
سالاد ماکارونی مکزیکی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مکزیک

این دستور را درست کردی؟


سالاد ماکارونی مکزیکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد ماکارونی مکزیکی

برای 2 نفر

برای پاستا

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

پاستا

100 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

سبزی معطر

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

نان پیتا Pita Bread (یا نان لواش)

1 عدد متوسط

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

گوجه فرنگی

1 عدد بزرگ

ذرت (پخته یا کنسروی)

3 قاشق غذاخوری

فلفل سبز

2 عدد متوسط

ماست

3 قاشق غذاخوری

روغن مایع (برای سرخ‌کردن نان)

یک‌سوم پیمانه

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد کوچک

طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی

مرحله 1

پاستا را به‌همراه روغن و نمک در آب جوش بپزید، تا خوب نرم شود، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 2

پیاز قرمز، فلفل دلمه ای و  فلفل سبز را خرد کرده و گوجه را نگینی کنید.

مرحله 3

برای تهیه سس این سالاد، ماست، آب لیمو، سبزی معطر ساطوری شده، روغن زیتون، سس مایونز، نمک، فلفل و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

در نهایت پاستا، گوجه، پیاز، ذرت، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را مخلوط کنید و سس را به مواد بیفزایید؛ البته می‌توانید سس را با مواد مخلوط نکنید و در کنار سالاد سرو کنید. نان ها را با قیچی مربعی برش بزنید و در روغن سرخ کنید. سالاد را با نان های سرخ شده تزئین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها