slider image
slider image
خورش کدو کرمان
خورش کدو کرمانخورش کدو کرمان
خورش کدو کرمان
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کرمان

این دستور را درست کردی؟


خورش کدو کرمان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش کدو کرمان

برای 2 نفر

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

200 گرم

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

زعفران

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

شکر

1 قاشق مرباخوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

کدو سبز

4 عدد متوسط

طرز تهیه خورش کدو کرمان

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای درشت خرد کنید.

  2. پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید.

    • پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

    • کدو را به سه تکه تقسیم کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و گوشت را در آن تفت دهید. کمی نمک، فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه بزنید و مقداری آب بریزید تا گوشت بپزد.

مرحله 2

کدو را در روغن سرخ کنید و 10 دقیقه آخر پخت روی خورش بریزید.

مرحله 3

حالا نوبت زعفران است که می‌توانید یا آن را همراه با کدو اضافه کنید یا پس از پخت در غذا بریزید تا خورش عطر و طعم بهتری بگیرد.

  • برای چاشنی خورش، لیمو تازه را آب بگیرید و با شکر در غذا بریزید تا خورش طعم ملس بگیرد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک‌ساعت‌ونیم کاهش می‌یابد.
  3. اگر لیمو تازه نداشتید می‌توانید از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها