![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/courgette-stew-kerman/courgette_stew_kerman_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/courgette-stew-kerman/courgette_stew_kerman_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله 1
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای درشت خرد کنید.
پیاز و کدو را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
کدو را به سه تکه تقسیم کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و گوشت را در آن تفت دهید. کمی نمک، فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه بزنید و مقداری آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
کدو را در روغن سرخ کنید و 10 دقیقه آخر پخت روی خورش بریزید.
مرحله 3
حالا نوبت زعفران است که میتوانید یا آن را همراه با کدو اضافه کنید یا پس از پخت در غذا بریزید تا خورش عطر و طعم بهتری بگیرد.
برای چاشنی خورش، لیمو تازه را آب بگیرید و با شکر در غذا بریزید تا خورش طعم ملس بگیرد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟