slider image
slider image
خورش مرغ کره ای هندی
خورش مرغ کره ای هندیخورش مرغ کره ای هندی
خورش مرغ کره ای هندی
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خورش مرغ کره ای هندی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش مرغ کره ای هندی

برای 2 نفر

زنجبیل تازه (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

ماست (سفت)

یک و نیم قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ (یا فیله مرغ)

350 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن

4 قاشق غذاخوری

سیر (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

شنبلیله خشک

1 قاشق مرباخوری

زیره سیاه (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

گشنیز (تازه و خردشده)

2 قاشق مرباخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

گرام ماسالا

1 قاشق چای‌خوری

آب (جوش)

نصف پیمانه

طرز تهیه خورش مرغ کره ای هندی

آماده‌سازی

  1. مرغ را مکعبی خردکنید و بشویید.
  2. پیاز، سیر و زنجبیل را بشویید و پوست بگیرید، سپس پیاز را نگینی ریز خردکرده، زنجبیل و سیر را رنده کنید.
  3. حالا مرغ را با سیر، زنجبیل و نمک در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد ظرف را به‌مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.
  4. گشنیز را پاک کنید، بشویید و ساطوری خردکنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پس از گذشت 1 ساعت، در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغ مزه‌دارشده را در قابلمه بریزید و با حرارت کم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند، سپس آن‌ را از قابلمه خارج کنید.

مرحله 2

پیاز را در همان قابلمه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود (اگر نیاز بود کمی روغن هم اضافه کنید). رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 3

حالا فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، زیره، گرام ماسالا و نمک را در قابلمه بریزید و کمی هم‌بزنید، بعد مرغ‌ سرخ‌شده را به قابلمه برگردانید. درادامه مقداری آب در غذا بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

اواخر پخت، ماست و شنبلیله خشک را اضافه کنید و اجازه دهید خورش درحدی که آبش غلیظ شود روی حرارت ملایم بپزد. درنهایت گشنیز و خامه را در خورش بریزید و خوب هم‌بزنید تا خامه کامل باز شود و رنگ گشنیز هم کمی برگردد، بعد شعله را خاموش کنید. (خامه نباید بجوشد، چون می‌بُرد.)

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. مقدار رب گوجه بسته به غلظت آن می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها