slider image
slider image
کنافه
کنافهکنافه
کنافه
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سوریه-ترکیه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


کنافه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کنافه

برای 2 نفر

برای کنافه

کادایف

200 گرم

کره

100 گرم

برای شربت

آبلیمو

1 قاشق چای‌خوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

آب

سه‌چهارم پیمانه

زعفران

2 قاشق غذاخوری

شکر

1 پیمانه

برای کرم میانی

شیرگاو

1 پیمانه

نشاسته

1 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کنافه

طرز تهیه شربت

مرحله 1

برای تهیه شربت شکر، آب و گلاب را به همراه آب لیمو در ظرفی بریزید و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود. اجازه دهید حدود 3 الی 4 دقیقه به آرامی بجوشد و در آخر زعفران را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید؛ سپس شربت را کنار بگذارید تا ولرم شود.

طرز تهیه مواد میانی

مرحله 1

تمام مواد لازم برای کرم به جز خامه و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک دست شود؛ سپس آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و سفت شود. حالا مواد را از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخورری خامه و کمی وانیل اضافه و مخلوط کرده، کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

مرحله 1

ابتدا کادایف را با کره ذوب شده و زعفران آب کرده (زعفران اختیاری می باشد) خوب مخلوط کنید، تا کادایف ها خوب به کره آغشته شوند. (می توانید کره، کادایف و زعفران را داخل غذاساز بریزید تا کادایف ها کمی خرد شود) کف و دیواره قالب را (ترجیحا قالب کمربندی) کره بزنید، سپس نیمی از کادایف آغشته به کره را داخلش بریزید و با پشت لیوان فشار دهید تا منسجم شود.

مرحله 2

حالا یک لایه از پودینگی که آماده کرده اید را بریزید و یکدست پخش کنید؛ توجه کنید که به کناره‌ قالب نرسد.

مرحله 3

در صورت تمایل، پنیر موزارلا تازه یا پنیر پیتزا و مقداری مغزیجات به میزان دلخواهتان اضافه کنید؛ مجددا لایه ای از پودینگ روی لایه پنیری بریزید. در آخر مابقی کادایف را بریزید و با فشار قاشق سطح آن را صاف و کمی فشرده کنید.

مرحله 4

ظرف مورد نظر خود را بر روی اجاق گاز با حرارت کم قرار دهید تا مقداری طلایی شود؛ سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر آن طلایی شود. شما می‌توانید قالب را در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه تا زمانیکه کادایف طلایی رنگ شود، قرار دهید.

مرحله 5

قالب را از فر خارج کنید و زمانی که داغ است، شربت ولرم را رویش بریزید؛ پس از 5 دقیقه در ظرف مدنظرتان برای سرو برگردانید و نوش جان کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. چنانچه مایلید دسرتان کرمی و پنیری باشد از پنیر موزارلا تازه که شوری ندارد یا پنیر پیتزا به میزان دلخواهتان استفاده کنید. 
  2. توجه داشته باشید که کادایف باید داغ و شربت ولرم باشد.
  3. بهتر است این دسر گرم سرو شود که هم طعم بهتری داشته باشد و هم پنیر کش بیاید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها