![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ash-shale-patel/aash_e_shole_pateleh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/ash-shale-patel/aash_e_shole_pateleh_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
150 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
100 گرم
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
در یک ظرف گوشت را بههمراه پیاز درسته، کمی آب و در صورت تمایل برگ بو، فلفل و زردچوبه بار بگذارید تا بپزند. گوشت پخته را ریشریش کنید.
مرحله 2
برنج و عدس را جداگانه در مقداری آب بپزید. برنج که وا رفت، عدس پخته، سبزی و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.
مرحله 3
سبزی که پخت، گوشت ریشریش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله 4
پس از جا افتادنِ آش، در ظرف بکشید و ماست را با آن مخلوط کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
در یک ظرف گوشت را به همراه پیاز درسته، کمی آب و در صورت تمایل برگ بو، فلفل و زردچوبه بار بگذارید تا بپزند. گوشت پخته را ریشریش کنید.
مرحله 2
در ظرف دیگری برنج را با عدس، سبزی، پیاز رنده شده، نمک، کمی فلفل و زردچوبه بار بگذارید تا عدس کاملا بپزد و برنج وا برود.
مرحله 3
سبزی که پخت، گوشت را به اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله 4
پس از جا افتادنِ آش، آن را در ظرف سرو بکشید و ماست را با آن مخلوط کنید.
مرحله 5
در نهایت آش را با گردو تزیین کرده و سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟