slider image
slider image
slider image
slider image
سبزیجات خامه ای
سبزیجات خامه ایسبزیجات خامه ایسبزیجات خامه ایسبزیجات خامه ای
سبزیجات خامه ای
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا-آمریکا

این دستور را درست کردی؟


سبزیجات خامه ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سبزیجات خامه ای

برای 2 نفر

مواد اولیه سبزیجات خامه ای

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

پنیر خامه ای(CREAM cheese)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سبزیجات خامه ای

آماده سازی

مرحله1

پیاز، گوجه و فلفل دلمه‌ای را بشویید.

مرحله2

پیاز را پوست بگیرید. فلفل دلمه‌ای را برش بزنید و دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را جدا کنید.

مرحله3

حالا گوجه، پیاز و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.

مرحله1

در تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، در ادامه گوجه را اضافه کنید و صبر کنید آبش کشیده شود.

مرحله2

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

مرحله3

حالا نمک، فلفل و زیره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، در نهایت پنیر خامه‌ای بریزید و در حدی که باز شود تفت دهید.غذای شما آماده است!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها