slider image
slider image
سالاد شاورما
سالاد شاورماسالاد شاورما
سالاد شاورما
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
120 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


سالاد شاورما

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد شاورما

برای 4 نفر

پیاز

1 عدد متوسط

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

ارده

2 قاشق غذاخوری

گشنیز (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

سماق (برای تزئین)

به میزان لازم

کاهو (نصف بوته)

نصف عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گوشت سینه مرغ

300 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

جعفری (خردشده)

1 قاشق غذاخوری

نان لواش (یا نان پیتا)

1 عدد متوسط

ماست پر چرب

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد شاورما

مرحله 1

مرغ و پیاز را خوب بشویید، پیاز را پوست بگیرید، بعد مرغ را به صورت فندقی و پیاز را هم خلالی خرد کنید. مرغ، پیاز، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوطشان کنید. مخلوط را در یخچال بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا مرغ مزه‌دار شود.

مرحله 2

یک تابه روی اجاق بگذارید و مرغ را به همراه پیاز در آن بریزید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم، خوب پخته شده و آبش کشیده شود. در نهایت تکه‌های مرغ‌ را از پیاز جدا کنید و در یک ظرف بریزید تا خنک شوند.

  • برای تفت دادن مرغ نیازی به اضافه کردن روغن نیست، بگذارید مرغ روی حرارت ملایم با آب خودش بپزد.

مرحله 3

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید. در تابه روغن بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید، بعد آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله 4

نان را با قیچی یا چاقو، به شکل مربع‌های به‌نسبت کوچک برش دهید، در تابه‌ای روغن بریزید نان‌ها را در آن سرخ کنید، بعد آن‌‌ها را کنار بگذارید.

مرحله 5

در این مرحله کاهو را بشویید و به صورت رشته‌ای خردش کنید، می‌توانید برای تزیین سالاد مقداری گشنیز و جعفری تازه هم خرد کنید.

مرحله 6

برای تهیه سس سالاد، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید، بعد ماست، ارده، سیر، نمک و آبلیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

مرحله 7

در نهایت مواد سالاد را در ظرف سرو به ترتیبی بریزید که در ادامه گفته می‌شود.

  1. کاهو؛
  2. سیب‌زمینی؛
  3. مرغ؛
  4. نان؛
  5. جعفری و گشنیز.

بعد از چیدن مواد، مقداری سماق روی سالاد بپاشید و آن‌ را با سس سرو کنید. 

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها