![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shawarma-salad/shawarma_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/shawarma-salad/shawarma_salad_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
300 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
مرحله 1
مرغ و پیاز را خوب بشویید، پیاز را پوست بگیرید، بعد مرغ را به صورت فندقی و پیاز را هم خلالی خرد کنید. مرغ، پیاز، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوطشان کنید. مخلوط را در یخچال بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا مرغ مزهدار شود.
مرحله 2
یک تابه روی اجاق بگذارید و مرغ را به همراه پیاز در آن بریزید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم، خوب پخته شده و آبش کشیده شود. در نهایت تکههای مرغ را از پیاز جدا کنید و در یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
مرحله 3
سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید. در تابه روغن بریزید و سیبزمینیها را در آن سرخ کنید، بعد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 4
نان را با قیچی یا چاقو، به شکل مربعهای بهنسبت کوچک برش دهید، در تابهای روغن بریزید نانها را در آن سرخ کنید، بعد آنها را کنار بگذارید.
مرحله 5
در این مرحله کاهو را بشویید و به صورت رشتهای خردش کنید، میتوانید برای تزیین سالاد مقداری گشنیز و جعفری تازه هم خرد کنید.
مرحله 6
برای تهیه سس سالاد، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید، بعد ماست، ارده، سیر، نمک و آبلیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
مرحله 7
در نهایت مواد سالاد را در ظرف سرو به ترتیبی بریزید که در ادامه گفته میشود.
بعد از چیدن مواد، مقداری سماق روی سالاد بپاشید و آن را با سس سرو کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟