![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-chicken-stew-gilan/sour_chicken_stew_gilan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sour-chicken-stew-gilan/sour_chicken_stew_gilan_t_hese_tazegi.jpg)
نسبتاً ترش
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
150 گرم
آمادهسازی
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا لپه را به همراه کمی آب بار بگذارید تا بپزد.
مرحله 2
مرغ را در قابلمه حاوی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 3
در یک تابه سبزی را در روغن سرخ کنید؛ سپس سبزی سرخشده را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل زده، همبزنید. در نهایت درقابلمه آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
بعد از پختِ مرغ، به غذا آب نارنج بزنید. لپه پخته را هم اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورش آرام بجوشد و جابیفتد.
مرحله 5
وقتی خورش جافتاد، تخممرغ را در ظرفی دیگر سرخ کرده، نیمرو درست کنید و موقع سرو، روی خورش بگذارید.
- از گشنیز و جعفری به مقدار مساوی و از خالیواش مقدار بیشتری بردارید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، آبنارنج، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بهتر است لپه سفت و ریز را 2 ساعت قبل از شروع آشپزی در کاسهای آب بخیسانید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟