slider image
slider image
مرغ ترش گیلان
مرغ ترش گیلانمرغ ترش گیلان
مرغ ترش گیلان
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


مرغ ترش گیلان

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ ترش گیلان

برای 2 نفر

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آب نارنج

یک‌چهارم پیمانه

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

لپه

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سبزی مخصوص (گشنیز،جعفری،خالیواش)

150 گرم

طرز تهیه مرغ ترش گیلان

آماده‌سازی

  1. سبزی را پاک کنید، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.
  2. لپه را پاک کنید و بشویید.
  3. مرغ را بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا لپه را به همراه کمی آب بار بگذارید تا بپزد.

مرحله 2

مرغ را در قابلمه حاوی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 3

 در یک تابه سبزی را در روغن سرخ کنید؛ سپس سبزی سرخ‌شده را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل زده، هم‌بزنید. در نهایت درقابلمه آب بریزید و درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

بعد از پختِ مرغ، به غذا آب نارنج بزنید. لپه پخته را هم اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورش آرام بجوشد و جابیفتد.

مرحله 5

وقتی خورش جافتاد، تخم‌مرغ را در ظرفی دیگر سرخ کرده، نیمرو درست کنید و موقع سرو، روی خورش بگذارید.

نکته‌ها

  1. از گشنیز و جعفری به مقدار مساوی و از خالیواش مقدار بیشتری بردارید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.
  3. میزان روغن، نمک، آب‌نارنج، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  4. بهتر است لپه سفت و ریز را 2 ساعت قبل از شروع آشپزی در کاسه‌ای آب بخیسانید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها