![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tarhana-doogh-aash/tarhana_doogh_aash_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/tarhana-doogh-aash/tarhana_doogh_aash_t_hese_tazegi.jpg)
135 دقیقه
آش ترخینه دوغ
متعادل
3.5
6 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
2 پیمانه
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گوشت را در پیاز تفت دهید و بعد زیره بزنید، مقداری هم اب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
بلغور گندم را با دوغی که در آن خیس خورده و مقداری آب، در یک قابلمه جداگانه بریزید و بپزید.
مرحله 4
زمانی که گوشت خوب پخت، بلغور پخته را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟