![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-sholeh-ghalamkar/aash_sholeh_ghalamkar_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-sholeh-ghalamkar/aash_sholeh_ghalamkar_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
200 گرم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
یکچهارم گرم
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت را با مقداری آب بپزید و پس از پخت، استخوان را جدا کرده و خوب بکوبید.
مرحله 2
حبوبات را جداگانه پخته و کنار بگذارید.
مرحله 3
در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، سپس سبزی و برنج را اضافه کرده و اجازه دهید، آرام بپزند.
مرحله 4
وقتی برنج خوب پخت، حبوبات پخته را اضافه کنید و اجازه دهید تا همگی باهم بپزند و له شوند. (میتوانید گوشت را در همین مرحله اضافه کنید.)
مرحله 5
پس از له شدن برنج و حبوبات، گوشت کوبیده شده را به آش اضافه کنید و آش را مرتب هم بزنید تا تمام مواد کاملا مخلوط شوند و آش ته نگیرد.
مرحله 6
کمی روغن در یک تابه بریزید تا داغ شود. زردچوبه و فلفل را در روغن داغ ریخته و بعد به آش اضافه کنید. نمک آش را اضافه کرده و اجازه دهید آرام بپزد و جا بیفتد.
مرحله 7
در پایانُ پیاز را در روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود، سپس زرد چوبه بزنید و داخل آش بریزید تا بپزد. (میتوانید مقداری فلفل هم به پیاز بزنید.)
مرحله 8
مرحله 9
آش که کاملا جا افتاد و به قوام رسید حرارت را خاموش کنید و آن را با مقداری نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟