![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-tapileh/aash_e_tapileh_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/aash-tapileh/aash_e_tapileh_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش تَپیله
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
یکچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
آماده سازی
مرحله 1
روش پخت اول
مرحله 1
ابتدا نخود، لوبیا و گندم را با مقداری آب در قابلمه های جداگانه بریزید و اجازه دهید چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 2
پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم، پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید و به همراه حبوبات پخته، نمک و فلفل به گندم پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
مرحله 3
مرحله 4
آش که جا افتاده آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
ابتدا در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، سپس حبوبات و گندم را اضافه کرده و اجازه دهید، چند ساعت با حرارت ملایم بجوشند تا به خوبی بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 2
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس کمی با زردچوبه تفت دهید.
مرحله 3
پس از پخت حبوبات و لعاب دادن گندم ، پیاز داغ را داخل تپیله بریزید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مرحله 4
نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 5
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟