![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bulgur-aash-kerman/bulgur_aash_kerman_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/bulgur-aash-kerman/bulgur_aash_kerman_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه آش دُنگو
نصف پیمانه
به میزان لازم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
نصف پیمانه
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
- ابتدا، نخود، لوبیا و عدس را پاک کنید وبشویید.
- قلم گوساله و دنده را بشویید تا مو و خرده استخوانی به آنها نماند.
روش پخت اول
مرحله 1
گندم و حبوبات را در ظروفی جداگانه بپزید.
مرحله 2
وقتی گندم لعاب داد، حبوبات پخته و آب قلم را اضافه کنید.
مرحله 3
حالا نمک و زردچوبه بزنید و اجازه دهید آش کمی بجوشد و جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
در یک قابلمه آب ریخته تا بجوشد، سپس گندم، حبوبات و قلم را در آن بریزید.
مرحله 2
پس از پخت قلم و حبوبات، استخوان قلم و دنده را در بیاورید.
مرحله 3
در آخر نمک و زردچوبه را داخل آش بریزید تا چند دقیقه جوشیده و جا بیفتد.
- بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8ساعت قبل از پخت، بصورت جداگانه در کاسه پر از آب (تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. این کار به زودتر پختن آنها هم کمک میکند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
- پوست گندم برای این آش باید کمتر از گندم مورد استفاده در حلیم گرفته شود تا گندم موقع پخت له نشود و آش شکل حلیم نگیرد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟