slider image
slider image
آش دِنورو
آش دِنوروآش دِنورو
آش دِنورو
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لرستان

این دستور را درست کردی؟


آش دِنورو

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش دِنورو

برای 2 نفر

عدس

50 گرم

لوبیا قرمز

50 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

یک و نیم قاشق چای‌خوری

گندم

100 گرم

نخود

50 گرم

باقلای زرد

50 گرم

طرز تهیه آش دِنورو

آماده سازی

مرحله 1

نخود، لوبیا، عدس، باقلا و گندم را پاک کرده و بشویید.

روش پخت اول

مرحله 1

ابتدا گندم، عدس، لوبیا و نخود را  به همراه آب در ظروفی جداگانه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.

مرحله 2

وقتی گندم پخت و لعاب داد  باقلا را به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا باقلا هم بپزد.

مرحله 3

در آخر حبوبات پخته، نمک و در صورت نیاز کمی آب به گندم و باقلای پخته اضافه کرده و اجازه دهید آش جا بیافتد.

روش پخت دوم

مرحله 1

ابتدا لوبیا و نخود را به همراه آب در ظروفی جداگانه ریخته و روی حرارت بگذارید تا نیم پز شوند، سپس آبکش کنید.

مرحله 2

قابلمه‌ دیگری را پر از آب نموده و همراه با نخود و لوبیای نیم پز شده روی اجاق بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوب پخته شوند.

مرحله 3

پس از آن که لعاب روی مواد را گرفت و کمی از آب آن ها تبخیر شد، گندم ، عدس و باقلا را نیز به مواد داخل قابلمه خود اضافه کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا به همراه دیگر مواد پخته شوند.

مرحله 4

اواسط پخت گندم، مقدار کمی نمک به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید همه مواد به آرامی بپزند و آش جا بیفتد.

نکته‌ها

نکات

لوبیا، نخود و گندم را  در ظروفی جداگانه ریخته تا سطح روی آن آب بریزید و از 24ساعت قبل از پخت  اجازه دهید خوب خیس بخورد و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. این کار به زودتر پخته شدن آن ها هم کمک میکند.

به صورت سلیقه ای میتوانید از انواع لوبیا در این آش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها