![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dampokhtak/dampokhtak_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dampokhtak/dampokhtak_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 پیمانه
2 پیمانه
2 عدد متوسط
2 عدد متوسط
یکسوم پیمانه
4 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق مرباخوری
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
مرحله 2
مرحله 3
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و کمی که حرارت دیدند، باقلا زرد را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت دهید، بعد برنج را با آب اضافه کنید.
مرحله 4
حرارت زیر برنج را زیاد کنید تا بجوشد، همینکه جوشید حرارت را کم کنید تا آبِ برنج کاملاً تبخیر شود. حرارت را خیلی کم کرده، دانههای برنج را از دیوارهها بهسمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج بخار کند و دَمبکشد.
مرحله 5
وقتی برنج دَمکشید، نیمرو درست کرده، برنج را همراه با نیمرو سرو کنید. نوشجان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟