![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sholeh-gandomi/sholeh_gandomi_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/sholeh-gandomi/sholeh_gandomi_t_hese_tazegi.jpg)
150 دقیقه
شله گندمی
متعادل
3.5
یکچهارم قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
سهچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
گندم را بپزد تا نرم شود و لعاب بیندازد.
مرحله 2
به انتهای پخت گندم که نزدیک شدید، در تابه پیاز را سرخ کنید، بعد ماهی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا نمک، فلفل و ادویه ماهی را اضافه کنید و کمی که تفت خوردند، ترکیب را داخل قابلمه بلغور بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟