![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/coconut-hazelnut-balls/coconut_hazelnut_balls_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/coconut-hazelnut-balls/coconut_hazelnut_balls_t_hese_tazegi.jpg)
10 دقیقه
رافیلو
نسبتاً شیرین
3.5
نصف پیمانه
به میزان لازم
2 پیمانه
به میزان لازم
مرحله 1
شیر عسلی و یک و نیم پیمانه پودر نارگیل را در یک کاسه باهم مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید؛ سپس 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مرحله 2
پس از 30 دقیقه مواد را از یخچال خارج کرده، دستان خود را چرب کنید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و وسط آن فندق بگذارید.
مرحله 3
با دستتان مواد را به شکل گلوله دربیاورید و در آخر گلوله ها را در پودر نارگیل بغلتانید و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟