slider image
slider image
اشکنه کِشته
اشکنه کِشتهاشکنه کِشته
اشکنه کِشته
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


اشکنه کِشته

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اشکنه کِشته

برای 2 نفر

مواد اولیه اشکنه کِشته

برگه زردآلو (ریز یا خرد شده)

یک و نیم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه اشکنه کِشته

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
  2. برگه زردآلو را بخیسانید. در صورتی که برگه زردآلو درشت بود، پس از خیساندن آن را له کنید اما اگر ریز یا خرد شده بود، نیازی به این کار نیست.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 2

حالا زردچوبه و نمک را در پیاز تفت دهید و در آخر زردآلو و آب را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا زردآلوها نرم شوند و خوراکتان جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.بدیهی است که طعم پیش‌فرض بعد از تغییر میزان مواد، مانند سبزیجات، ادویه‌جات یا استفاده از چاشنی‌های مدنظرتان تغییر خواهد کرد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت اشکنه، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها