![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/grape-leaf-aash/grape_leaf_aash_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/grape-leaf-aash/grape_leaf_aash_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
نصف پیمانه
1 پیمانه
به میزان لازم
2 عدد متوسط
50 گرم
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
نصف پیمانه
200 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا گوشت را بپزید (به روش پخت گوشت مراجعه شود). پس از پخت، آن را با پیازش بکوبید.
مرحله 2
نخود و جو را هم جداگانه بپزید.
مرحله 3
پس از پخت مواد، در تابهای پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 4
وقتی جو پخت، برگ مو، مقداری آب یا آبِ گوشت (یا آب قلم)، نخود پخته، پیازداغ، گوشت کوبیده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هرازگاهی هم بزنید تا غذا ته نگیرد.
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا گوشت و نخود را بههمراه پیاز درسته و مقدار مناسبی آب در قابلمه بپزید؛ بعد از پخت، آنها را بکوبید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در ظرفی دیگر جو را بههمراه مقداری آب بار گذاشته و پس از جوشآمدنِ آب، نمک، فلفل، زردچوبه و آبِ گوشت یا آبِ قلم را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
برگ مو را در ظرفی جداگانه بپزید و بعد ساطوری کنید.
مرحله 4
پس از پختِ جو، برگ مو را به آن اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا جا بیفتد.
مرحله 5
یک ربع قبل از سرو آش، پیاز، گوشت و نخود کوبیده را هم به آن اضافه کنید.
حتما در این فاصله هرازگاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟