![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dried-sweet-plum-sew-semnan/dried_sweet_plum_sew_semnan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dried-sweet-plum-sew-semnan/dried_sweet_plum_sew_semnan_t_hese_tazegi.jpg)
ملس
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
15 عدد متوسط
به میزان لازم
50 گرم
50 گرم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
400 گرم
آمادهسازی
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله 2
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سیر، زردچوبه و فلفل را هم در غذا بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. بعد آب اضافه کنید. اول حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، همین که شروع به غل زدن کرد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
در حین پخت خورش، یک تابه روی اجاق بگذارید و در آن روغن بریزید. اسفناج، جعفری و تره را در تابه تفت دهید تا آبشان کشیده شود و تغییر رنگ دهند، بعد تابه را کنار بگذارید.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، سبزی سرخ شده، آلو و نمک را در خورش بریزید و اجازه دهید کمی با بقیه مواد بپزند.
مرحله 5
در نهایت رب انار اضافه کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند تا کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.
نوش جان!
- میزان نمک، روغن و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- میزان ترش یا ملس شدن این غذا به رب انار آن بستگی دارد، اگر رب انار شما شیرین باشد مزه غذا هم بهنسبت کمی شیرین میشود.
- به هیچوجه در ابتدای پخت نمک نزنید! چون باعثِ سفت شدن و افزایش زمان پخت در گوشت و حبوبات میشود.
- اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟