slider image
slider image
آش کدو حلوایی
آش کدو حلواییآش کدو حلوایی
آش کدو حلوایی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


آش کدو حلوایی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش کدو حلوایی

برای 2 نفر

کره

20 گرم

کدو حلوایی

200 گرم

شکر

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

برنج (نیم‌دانه-درصورت تمایل)

نصف پیمانه

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

نصف پیمانه

طرز تهیه آش کدو حلوایی

آماده سازی

مرحله 1

  1. کدوحلوایی را بشویید و به‌صورت تکه‌های مکعبی بزرگ ببرید.
    • می‌توانید پوست کدو را بگیرید و آن را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.
  2. برنج را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

کدوحلوایی را در مقدار کمی آب بپزید.

  • برای لعاب‌دادن به آش می‌توانید، برنج را در قابلمه دیگری بپزید تا کاملاً له شود، بعد کدوحلوایی را له کنید و به آن اضافه کنید.

مرحله 2

پس از پختِ کدو، اگر پوستش را نگرفته بودید، آن را جدا کنید و کدوحلوایی را بکوبید و به قابلمه برگردانید.

مرحله 3

شیر را در ظرف دیگری گرم کنید.

مرحله 4

شیر گرم را به کدوحلوایی له شده اضافه کنید.

  • اگر از برنج استفاده می‌کنید، شیر گرم و کدو حلوایی له شده را به آن اضافه کنید و بسته به ذائقه‌تان در غذا شکر بریزید.

مرحله 5

در آخر کره را به آش اضافه کنید و بعد از آب‌شدنِ کره، شعله را خاموش کنید.

  • می‌توانید غذا را با پودر دارچین تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. پینشهاد می‌شود به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
  2. بهتر است از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها