![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/jam-omelette/jam_omelette_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/jam-omelette/jam_omelette_t_hese_tazegi.jpg)
15 دقیقه
خاگینه مربا
شیرین
5
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
آماده سازی
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه روغن بریزید تا گرم شود، تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید و در ب تابه را بگذارید تا ببندد.
مرحله 2
وقتی روی تخم مرغ تقریبا بسته شد، مربا روی آن بریزید و یک طرف خاگینه را روی طرف دیگر بیندازید. البته شما می توانید خاگینه را به صورت رولی هم آماده کنید.
مرحله 3
در نهایت خاگینه را در ظرف بکشید، بعد آن را برش دهید و با پودر دارچین و خلال بادام تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟