slider image
slider image
خاگینه مربا
خاگینه مرباخاگینه مربا
خاگینه مربا
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه مربا

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خاگینه مربا

برای 2 نفر

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

مربا

4 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر )

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

خلال بادام (یا گردو یا پسته)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه مربا

آماده سازی

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، کمی نمک به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید تا گرم شود، تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید و در ب تابه را بگذارید تا ببندد.

مرحله 2

وقتی روی تخم مرغ تقریبا بسته شد، مربا روی آن بریزید و یک طرف خاگینه را روی طرف دیگر بیندازید. البته شما می توانید خاگینه را به صورت رولی هم آماده کنید.

مرحله 3

در نهایت خاگینه را در ظرف بکشید، بعد آن را برش دهید و با پودر دارچین و خلال بادام تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها