![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cabbage-salad/cabbage_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/cabbage-salad/cabbage_salad_t_hese_tazegi.jpg)
شیرین
مواد اولیه سالاد کلم مرصع
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
مرحله 1
کلم پیچ را به صورت رشتهای خرد کرده، هویج را درشت رنده کنید و کشمش ها را چند دقیقهای بخیسانید.
مرحله 2
گوجه را به صورت ورقهای خرد کنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده میکنید آنها را فقط از وسط نصف کنید.
مرحله 3
ساقه کرفس را خرد کرده و جعفری یا گشنیز را هم ساطوری کنید.
مرحله 4
همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید، کشمش و بادام را هم بیفزایید، بعد آنها را مخلوط کنید.
مرحله 5
برای تهیه سس، آبلیمو، روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف سرو بریزید و سس را کنارش بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟