slider image
slider image
سالاد کلم مُرَصَع
سالاد کلم مُرَصَعسالاد کلم مُرَصَع
سالاد کلم مرصع
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن

این دستور را درست کردی؟


سالاد کلم مُرَصَع

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد کلم مُرَصَع

برای 2 نفر

مواد اولیه سالاد کلم مرصع

هویج

1 عدد متوسط

آبلیمو (ابلیمو تازه)

2 قاشق غذاخوری

جعفری (جعفری یا گشنیز)

2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

1 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

کشمش (کشمش بی دانه)

2 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق چای‌خوری

کلم پیچ (کلم پیچ سفید)

200 گرم

خلال بادام

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

کرفس (ساقه کرفس)

1 عدد متوسط

طرز تهیه سالاد کلم مُرَصَع

مرحله 1

کلم پیچ را به صورت رشته‌ای خرد کرده، هویج را درشت رنده کنید و کشمش ها را چند دقیقه‌ای بخیسانید.

مرحله 2

گوجه را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده می‌کنید آن‌ها را فقط از وسط نصف کنید.

مرحله 3

ساقه کرفس را خرد کرده و جعفری یا گشنیز را هم ساطوری کنید.

مرحله 4

همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید، کشمش و بادام را هم بیفزایید، بعد آن‌ها را مخلوط کنید.

مرحله 5

برای تهیه سس، آبلیمو، روغن زیتون، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سالاد را در ظرف سرو بریزید و سس را کنارش بگذارید.

  • می‌توانید به‌جای سرو سس در کنار سالاد، آن را رویش بریزید و مخلوط کنید.
  • می‌توانید گوجه‌ها با بقیه مواد مخلوط نکنید و بعد از این که سالاد را در ظرف سرو ریختید، گوجه‌ها را روی آن بچینید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها