![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/o-gharch-or-mushroom-soup/o_gharch_(mushroom_soup)_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/o-gharch-or-mushroom-soup/o_gharch_(mushroom_soup)_t_hese_tazegi.jpg)
50 دقیقه
او قارچ
ملس
3.5
مواد اولیه او قارچ
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
5 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
7 عدد متوسط
آماده سازی
مرحله1
مراحل پخت
مرحله1
پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا بلوری شود، بعد به آن زردچوبه بزنید.
مرحله2
تره کوهی آسیابشده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله3
آرد را اضافه کنید و با پیاز داغ و تره تفت دهید، سپس درون قابلمه آب(در حدی که مواد شناور باشند)بریزید تا بجوشد.
مرحله4
پس از اینکه آب به جوش آمد قارچ، برگه زردآلو، خرما، ناردونه و نمک را به غذا اضافه کرده و در صورت نیاز مجدد آب اضافه کنید و اجازه دهید غذا بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
"
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که طعم پیشفرض بعد از تغییر میزان مواد، مخصوصا سبزیجات و ادویهجات تغییر خواهد کرد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
غلظت اشکنه، به سلیقه شما بستگی دارد. اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، حدود 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.- این غذای محلی در استان چهارمحال و بختیاری، با قارچ کوهی و تره کوهی تازه تهیه میشود که فقط در فصل بهار موجود است. اما در صورتی که در فصول دیگر سال تمایل داشتید این غذا را امتحان کنید یا اصلا این مواد در استان شما در دسترس نبود میتوانیداز قارچهای موجود در بازار و تره کوهی خشک یا سبزی تره موجود در بازار استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟