slider image
slider image
سالاد کینوا
سالاد کینواسالاد کینوا
سالاد کینوا
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مکزیک

این دستور را درست کردی؟


سالاد کینوا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد کینوا

برای 2 نفر

گشنیز (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

پیاز

100 گرم

سرکه سیب (سرکه سفید یا ابلیمو)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا قرمز

نصف پیمانه

کینوا

1 پیمانه

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

زیره سیاه (پودر )

1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

ذرت (کنسروی یا پخته)

نصف پیمانه

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

آب

2 پیمانه

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه سالاد کینوا

مرحله 1

لوبیا قرمز را در مقداری آب بپزید و پس از پخت آبکشی کنید. (در حالی که لوبیا پخته می‌شود مواد دیگر را آماده کنید.)

مرحله 2

در قابلمه‌ای آب بریزید و دانه‌های کینوا را به آن اضافه کنید تا بپزند و حالت پفکی به خود بگیرند. (تمام آب باید جذب دانه‌ها شود.)

مرحله 3

پیاز و گشنیز را جداگانه، ساطوری ریز کنید، فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و سیر را هم رنده کنید.

مرحله 4

حالا دانه کینوا، لوبیا قرمز، ذرت، پیاز، گشنیز و فلفل دلمه‌ای را در ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.

مرحله 5

برای تهیه سس این سالاد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، پودر زیره و فلفل قرمز یا سیاه را مخلوط کنید و روی مواد بریزید. در نهایت سالاد را در ظرف مخصوص سرو بکشید. (می‌توانید سس را به‌جای ریختن روی سالاد، در کنارش سرو کنید.)

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.

سلام، در مورد کینوا حتما باید قبل پخت با آب روان شسته بشه و میزان آب برای پخت کینوا نوشته نشده به ازای هر پیمانه دو برابر آب لازمه و به محض جذب آب باید از روی گاز برداشت و کمی نمک زد و با چنگال هم زد.

سیمین وحیدیان۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها