slider image
slider image
سالاد سیب اسفناج با انار
سالاد سیب اسفناج با انارسالاد سیب اسفناج با انار
سالاد سیب اسفناج با انار
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


سالاد سیب اسفناج با انار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد سیب اسفناج با انار

برای 2 نفر

سرکه (یا آب‌لیمو)

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

تخمه آفتابگردان

2 قاشق غذاخوری

انار

1 پیمانه

سیب درختی (سیب زرد)

1 عدد بزرگ

بیبی اسفناج

2 پیمانه

رب انار

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سیب اسفناج با انار

مرحله 1

سیب را پوست بگیرید و مربعی خرد کنید؛ روی سیب‌ها آب‌لیمو بریزید تا تیره نشوند. (حواستان باشد که دانه‌ها و وسط سیب را جدا کنید.)

مرحله 2

انار را دانه کنید.

مرحله 3

اسفناج را با سیب، دانه‌های انار و مغز تخمه آفتابگردان مخلوط کنید.

مرحله 4

برای تهیه سس، رب انار، روغن زیتون و سرکه یا آب‌لیمو را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.

  • می‌توانید سس را جداگانه در کنار سالاد سرو کنید.
  • در صورت نداشتن مواد سس، می‌توانید از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

خیلی عالی هستش دستمریزاد

محمد نادرخانی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها